Cum comand

Daca doriti sa  comandati  unul sau mai multe dintre produsele noastre va rugam sa completati formularul de COMANDA din pagina produsului respectiv sau formularul din pagina CONTACT, unde veti introduce toate datele care va sunt solicitate. In urma acestui demers veti fi contactat, in cel mai scurt timp posibil, de unul dintre reprezentantii nostri pentru confirmarea comenzii.

Comenzile se pot face si telefonic la unul din telefoanele de  mai jos:

– pentru vanzari utilaje si accesorii agricole: 0762265072, 0742147529

– pentru vanzari piese de schimb: 0766228911

Pentru o comanda ferma va stam la dispozitie in fiecare zi de Luni pana Sambata in intervalul 08.30 – 20.30.

Pentru oferte sau orice alte informatii despre produsele noastre va rugam sa accesati sectiunea CERERE OFERTA  sau CONTACT

Transportul

In functie de distanta asiguram transport atat prin mijloace auto proprii cat si prin intermediul Curieratului rapid sau al Postei Romane.

Transportul prin curier

In cazul transportului, atat al utilajelor agricole cat si al pieselor de schimb, prin curier  plata se va face prin ramburs in momentul sosirii  coletului sau prin virament bancar.

Pentru comenzile facute pana la ora 13.00 coletul este trimis in aceeasi zi, urmand sa  intrati in posesia lui in cursul zilei urmatoare. Pentru comenzile facute dupa ora 13.00 coletele sunt trimise a doua zi.

In ceea ce priveste valoarea transportului il puteti afla  fie printr-un apel telefonic la nr. 0742147529 sau accesand sectiunea Contact unde veti mentiona urmatoarele aspecte: utilajul pe care il doriti, localitatea unde trebuie sa ajunga, modalitatea de plata: virament bancar sau ramburs.

Transportul prin Posta Romana

Transportul prin intermediul Postei Romane (doar piese de schimb) nu poate depasi o greutate de 20kg.

Comenzile expediate prin acest sistem ajung in 3-5 zile lucratoare, avand un cost de livrare mai redus. Plata se face la Posta in momentul ridicarii coletului.

In cazul in care nu gasiti utilajul dorit, va rugam sa ne contactati, deoarece nu toate utilajele sunt online!